Tjänster

Här finner du några av våra andra tjänster.

Här är det vi kan hjälpa dig med

Vi kan hjälpa dig med dessa rörtjänster, och mycket mer.

Rörinstallationer

Vi på Bromma Rör AB utför alla typer av rörinstallationer, både för privatpersoner och företag i Bromma. Våra rörmokare har lång erfarenhet och expertis inom området, vilket garanterar hög kvalitet på arbetet. Vi kan hjälpa dig med allt från att installera nya rör och avloppssystem till att byta ut gamla och slitna rör. Vi jobbar alltid enligt de senaste säkerhetsstandarderna för att säkerställa att alla installationer är trygga och hållbara. Kontakta oss på Bromma Rör AB för att boka en rörmokare och få en kostnadsfri offert idag.

Vattenrening

Vattenrening är viktigt för att säkerställa att dricksvattnet är rent och säkert att dricka. På Bromma Rör AB erbjuder vi effektiva lösningar för vattenrening som passar alla behov och budgetar. Vi kan installera olika typer av vattenreningsfilter och system som avlägsnar skadliga föroreningar och kemikalier från vattnet. Våra rörmokare är experter på att installera och underhålla dessa system för att säkerställa att de fungerar effektivt. Kontakta oss på Bromma Rör AB för mer information om vår vattenreningstjänst och boka en rörmokare idag.

Värme- och kylsystem

Vi på Bromma Rör AB har lång erfarenhet och expertis inom installation av värme- och kylsystem i både privata hem och företagslokaler. Vi kan installera och reparera allt från värmepumpar och golvvärme till luftkonditioneringssystem. Våra rörmokare har den kunskap och erfarenhet som krävs för att säkerställa att ditt värme- och kylsystem fungerar effektivt och hållbart under hela dess livstid. Kontakta oss på Bromma Rör AB för att boka en rörmokare och få hjälp med din värme- och kylinstallation idag.

Akutjour

Vi på Bromma Rör AB erbjuder akutjour dygnet runt, året om för akuta rörproblem i Bromma. Våra rörmokare är tillgängliga när som helst på dygnet för att lösa akuta rörelaterade problem, till exempel stopp i avloppet, vattenläckage eller andra problem som kräver snabb åtgärd. Vi arbetar snabbt och effektivt för att säkerställa att ditt problem är löst på kortast möjliga tid och med minimal störning för dig. Kontakta oss på Bromma Rör AB om du behöver akut hjälp med ditt rörproblem.