Om Oss

Vi är rörmokare med lång erfarenhet.

Vi på Bromma rör AB

Välkommen till Bromma Rör AB – din pålitliga rörmokare i Bromma! Vi är ett erfaret och professionellt företag som arbetar med allt inom VVS och rörinstallationer. Vår höga kompetens och långa erfarenhet gör oss till det självklara valet för dig som söker en pålitlig och kunnig rörmokare i Bromma-området.

Vi på Bromma Rör AB strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och leverera högsta kvalitet i vårt arbete. Vi utför alla våra uppdrag med noggrannhet och precision, och ser till att du som kund är nöjd med resultatet.

Våra välutbildade och certifierade rörmokare står redo att hjälpa dig med allt från mindre reparationer till stora installationer och projekt. Vi arbetar alltid med högsta fokus på kvalitet, säkerhet och miljö.

Kontakta oss idag för att ta del av vår professionella service och låt oss visa varför vi är den bästa rörmokaren i Bromma. Vi ser fram emot att hjälpa dig med alla dina VVS-behov!

GRATIS OFFERT

Rot-avdrag

Rotavdrag är en skattereduktion för hushållsarbete som innebär att du kan få dra av 30% av arbetskostnaden på din deklaration. Detta gäller även när du anlitar en rörmokare för att utföra arbeten i ditt hem, inklusive installation, reparation och underhåll av VVS-system.

För att kunna nyttja rotavdraget behöver du vara över 18 år och ha betalat för arbetet själv. Det gäller även om du bor i en bostadsrätt eller hyresrätt, så länge arbetet utförs i din bostad. Det finns vissa begränsningar för vilka typer av arbeten som omfattas av rotavdraget och det är viktigt att se till att rörmokaren är certifierad och att arbetet är godkänt för rotavdrag innan du anlitar dem.

Vi på Bromma Rör AB är en certifierad rörmokare som kan hjälpa dig med installation, reparation och underhåll av VVS-system i ditt hem och som kan utföra arbeten som är godkända för rotavdrag. Vi ser till att allt arbete utförs på ett professionellt sätt och att du som kund får utnyttja rotavdraget på ett korrekt sätt. Kontakta oss gärna för mer information om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig att dra nytta av rotavdraget.

KONTAKTA OSS

Vi är baserade i Stockholm

GRATIS OFFERT
Få en kostnadsfri offert
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom några dagar.