Byta duschblandare

Vi hjälper med med alla typer av rörjobb.

Byta duschblandare

När det är dags att byta en duschblandare finns det några saker att tänka på. Först och främst är det viktigt att välja rätt blandare som passar till ditt befintliga rörsystem. Det kan vara en bra idé att ta hjälp av en rörmokare för att säkerställa att blandaren du väljer fungerar för dina behov.

Innan du börjar med själva installationen av din nya duschblandare, är det också viktigt att stänga av vattnet till badrummet. Detta kan vanligtvis göras genom att vrida på en avstängningsventil som sitter i närheten av duschblandaren eller genom att stänga av huvudvattenventilen till huset. Se till att du också tömmer ut det kvarvarande vattnet från duschblandaren genom att vrida på både kallt och varmt vatten i duschen tills det inte längre kommer ut något vatten.

När du har installerat din nya duschblandare är det viktigt att testa den ordentligt för att säkerställa att den fungerar som den ska. Se till att vattnet inte läcker från anslutningarna och att temperaturen och trycket i vattnet justeras enligt dina önskemål.

GRATIS OFFERT

Vi är baserade i Stockholm

GRATIS OFFERT
Få en kostnadsfri offert
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom några dagar.